ALBI SORRA SHËNON FITOREN E DYTË NË PROFESIONIZËM

Albi Sorra ka arritur të fitoj mbrëmë në Lugano përball italianit Mattia Scaccia me pike pas 6 raundeve tepër të bukur.
Sorra e zgjidhi shumë mirë ndeshjen taktikisht dhe tregoj klas teknik gjatë të 6 raundeve dhe duke i fituar të gjithë ato.
Gjyqtarët shpallen fitues Albin me vendim unanim 60-54, 60-54, 60-53.
Kjo ishte fitorja e dytë në ndeshje të zhvilluara për të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *